Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Varautumista mökkimatkalle

Viime kesänä jouduin mökkilomalla keskelle lanka- ja puikkokriisiä. Vahingosta viisastuneena en lähde puutteellisin lanka- ja puikkovarastoin enää pienelläkään matkalle. Viimeksi laskin ”matkaksi” työmatkan kotoa Leinelään (hymiö). Syynä oli tosin silloin tiukka aikataulu, jolla työ piti saada valmiiksi.


Tänä kesänä varaudun paremmin: ensinnäkin olen suunnittelut ja hankkinut materiaaleja ajoissa, toisekseen teen vähän pidempikestoisia töitä ja kolmanneksi teen helppoja töitä, niitä voi tehdä eri tilanteissa ja kutoa lyhyenkin pätkän kerralla. Vaikka sillä aikaa kun odottaa uusien perunoiden kypsymistä, ja sehän tapahtuu nopeasti!

Tässä kolme ensimmäistä projektia ja olen todella tyytyväinen, jos kaikki saan valmiiksi kesän aikana. Niina Laitisen ohjeen mukaan Äitienpäiväsukkia olen jo aloittanut. Se on osa äidille tulevaa sukkaprojektia, josta postaus tulossa. Valkoinen epämääräinen on ainakin kolme vuotta tekeillä ollut säärystin (ohje ehkä vanhasta Novitan sukkalehdestä) ja kolmantena Myrskytuuli-huiviin langat ja kopiot Pirjo Iivosen kirjasta. Kopiot siksi, että kirja ei vahingossa vaurioidu alkeellisissa oloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti