Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2019

Pipot viime kevättalvelta



Tässä kaksi omaan käyttöön tulevaa pipoa, jotka jäivät viime keväänä kuvaamatta, kun säät lämpenivät. No, ei se mitään, talvi tulee joka vuosi.

Ensimmäinen on kudottu ihan 1o 1n ilman mitään sen kummempaa mallia. Tupsu on Foorumin kulmilta, siis ihan kirjaimellisesti. Kävelin Forumin mäkeä ylös ja kas, maassa oli juuri pipoon sopiva tupsu. Nostin tupsun maasta ja kun kukaan ei näyttänyt kaipaavan sitä, pistin sen taskuuni. Ja nyt se siis keikkuu päässäni. Alunperin olin aikonut tehdä tupsun jostain eri värisestä langasta, mutta onhan se näin tosi hieno!

Langat: Katia Concept by Katia Kena ”superfine alpaca” ja Lang Yarns Merino 120 Merino fine
Langan menekki: 71g

Toinen on akryylinen ostopipo vuosien takaa. Ruskea raita on saman värinen kun ehdottomasti kaikkein lämpimin talvitakkini. Siksi aikoinaan pipon ostinkin. Sellaisenaan se ei kuitenkaan sovi paksun untuvatakin kanssa käytettäväksi, liian kylmä. Tein siihen joskus vuorin fleecestä, mutta fleece taas oli epämiellyttävä käytössä. Nyt sitten uusi yritys ja pipolle vuori vauvalangasta. Poimin silmukat suoraan piposta. Tulipalopakkasia odotellessa siis.

Langan menekki: 36g 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti