Sivut

maanantai 17. helmikuuta 2020

Loput Seiskaveikat Vol. 2 - Lisää kuuluisuuksia

Projekti eteni. Laitoin loput Seiskaveikat kasaan ja aloin kutoa niistä varrettomia sukkia. Tarkoituksena oli saada loput kerät pois pyörimästä laatikoista.

Oikeastaan sain viimeisenä valmiiksi edellisen postauksen Nosturit, ja vähän harmittaa että tein samoista keränlopuista useaa työtä yhtä aikaa. No "jalka" ei ollut saatavilla kun kudoin Nostureita, joten ajattelin olla fiksu ja aloittaa seuraavat sukat!

Ensimmäisiin valitsin vihreän ja okran raitoina. Ranskalainen kantapää ja metalliset  3,5 mm puikot, neulos on tosi tiukkaa ja jäykkää, mutta kasteltuna pyykkietikkavedessä pehmenivät jonkin verran. Langan menekki 71g.


Tosten sukkien langan menekki 80g. Aloitus vaaleanpunaisella ja kuvittelin, että keltaiset raidat olisivat sopineet hyvin, mutta punainen vivahtaa siniseen ja keltainen vihreään, joten eipä ollutkaan hyvä yhdistelmä. Mutta näillä mennään. Langan menekki 81g.


Kolmansiin sitten vihoviimeiset langanloput. Keksin, että pitää opetella spiraalina neulominen. Googlasin ja löysin jenkkiläisiä videoita Helix knitting. Videoiden perusteella se on jotain vaikeaa ja opastukseen tarvitaan jopa 10 min. videopätkä. Vasta kolmannen videon lopussa sanottiin oleellinen: värinvaihtokohdassa lankoja ei saa kiertää toistensa ympäri. Eipä ollut vaikeaa. Vähän tylsät. Langan menekki 79g.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti