Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2020

Lisää patalappuja

Olen saanut kilpailijan! Metsähallituksen Peräpohjolan kenttäpäällikkö (https://yle.fi/uutiset/3-11230028) virkkaa Lapin autiotupiin patalappuja YLE uutisten mukaan. Erilaisia nuotiopaikkoja pohjoisesta kuitenkin löytyy, joten eiköhän nämäkin jollekin laavulle kulkeudu. Näitä on jo kertynyt sen verran, etten ehkä itse saa niitä kuljetettua, vaan pitää viedä ne jollekin, joka mönkijällä tai moottorikelkalle kuljettaa ne kohteisiin.
Vihreät patalaput kaksinkertaisesta vironvillasta. Langan menekki 42g. Näissä on kaunis liukuväritys, joka ei tule kuvissa näkyviin. Väritys toteutui siten, että aloitin toisen langanpään  kerän sisältä ja toisen ulkoa.

Ensin ajattelin että vihreistä tuli liian ohuet, siksi tein seuraavat kolminkertaisella langalla, niistä tuli ehkä liian paksut. Vironvillaa nämäkin ja painoa on 98g yhteensä. 


 Ja sitten vihoviimeiset virkkasin perinteisesti pyöreiksi kaksinkertaisella langalla. Tässä oli sekaisin eri lankoja ja painoa 45g. Jouduin huovuttamaan kahteen kertaan 60 asteisessa pikapesussa, nyt ovat jämäkät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti