Sivut

perjantai 13. lokakuuta 2017

Uusi suosikkisukkamalli haussa

Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, suosikkisukkamallini on Niina Laitisen suunnittelemat Maariat. Olen tehnyt mallia ainoastaan seiskaveikasta, vaikka ohje löytyy myös Nallen vahvuiselle langalle. Nyt tuntuu siltä, että on aika kokeilla uusia sukkamalleja, joista voisi löytyä uusi suosikki.

En ole mikään pitsisukkien suosija. Olen liian reipas ja suoraviivainen, jotta kestäisin vetää pitsisukat Kontioihin...vaikka toisaalta pieni särö on aina mielenkiintoista.

Googlettamalla lähdin liikkeelle ja tässä ensimmäinen "uusi malli" jossa on potentiaalia. Kerttu-sukat  löytyivät Ullaneuleen sivuilta.


Lankana on lankakopan pohjalta esiinkaivettu 7-Veljestä ilman vyötettä, ainoa lähes täysi sieltä löytynyt seiskaveikka kerä. Taitaa olla peräti sama väri kuin Ullaneuleen sivulla. Toisenkin parin varmasti joskus teen, mutta erilaisesta langasta sitten.

Uutuutena näissä on myös tapa noukkia silmukat kantalapusta. Linkki englanninkieliseen videoon löytyy tästä. Aika siistit tuli, toistekin kokeilen varmasti.

Taas alkaa olla se aika vuodesta, että kuvaaminen on tosi haasteellista. Tämän kuvan sain napattua parvekkeella, kuviohan ei kuvassa kovin hyvin näy. Sukat ovat KyJy työ numero 17.

Malli: Kerttu
Lanka: 7-veljestä
Langan menekki: 110 g
Hankintapaikka: Vuosikertalankaa
Puikot: 3,5 mm Cubics

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti